Gyásznap


Hatvannégy éve fojtották vérbe a magyar forradalmat, szabadságharcot

November 4.  nemzeti gyásznapunk!

64 évvel ezelőtt ezen a napon jött el pokol Magyarországra:1956 november 4-én - ami akkor hétfőre esett - hajnali 4 óra 15 perckor a szovjethadsereg általános támadást indított Budapest és  nagyobb városaink és a katonai létesítmények ellen. Azzal a nyilvánvaló szándékkal, hogy megdöntsék a törvényes magyar kormányt. Lecsapott a szovjet forgószél.

Ez a nap volt az 1956-os forradalom és szabadságharc szovjet tankok általi eltiprásának a nyitánya, Kádár  János kommunista rendszerének a kezdete!

A további történéseket, melyek több évtizeden keresztül sújtották és pusztították hazánkat, sajnos nagyon is jól ismerjük. 1956-ban csak 36 év telt el a történelem legnagyobb gyalázata, Trianon után, s Magyarország szenvedésére, kegyetlen tiprására ismét süket fülekkel, elfordított tekintetekkel és közönnyel reagált a világ.  Megszoktuk! Ez a nemzet azonban olyan szabadságvággyal és túléléshez szükséges erővel bír, amellyel szinte senki más a világon, ezért képtelenek minket már több mint ezer éve a történelem temetőjébe terelni. Mindent túlélünk. Túléltük a kommunizmust ugyanúgy, ahogyan túléltük a Habsburg elnyomást, vagy a törököket és a mongolokat. Egyben azonban biztosak lehetünk. Soha többé nem kérünk a kommunistákból! Soha többé nem engedhetjük az utódjaikat a hatalom közelébe sem! Kikről beszélek? Azokról, akik 1956-ban a forradalmunkat ellenforradalomnak hívták, azoknak, akik annak idején Károlyi Mihályt szolgálták, még korábban pedig a bécsi udvar kedvéért és kegyeiért árulták el hazájukat. Azokról beszélek, akik ma sem magyarnak, hanem világpolgárnak és européernek titulálják magukat elsődlegesen. Akik Európai Egyesült Államokat szeretnének, akik Európai Ügyészséget szeretnének, akik készek lennének elárulni a hazájukat és egy nyílt társadalmú szupranacionális állam létrejöttét segíteni pénzért, hírnévért, vagy egyszerűen csak azért, mert szégyellik magyarságukat, nem fogadják el gyökereinket, hagyományainkat, frusztráltak, megvetik és gyűlölik a társadalmat, melynek maguk is alkotóelemeik kellene, hogy legyenek.