Jász-Nagykun Szolnok Megyei Szervezetünk életéből


A covid járvány harmadik hullámának enyhülése okán és a törvény által megengedett gyülekezési lehetőséget kihasználva, összehívtam az 1956-os Magyar Szabadságharcosok Világszövetség Jász-Nagykun Szolnok Megyei Szervezet tagjait 2021. június 15.-re egy tájékoztató megbeszélésre. Sajnos már másfél éve nem tudtunk találkozni, de azért a kapcsolatot tartottuk egymással.

Összejövetelünket, a nemrégiben felújított Vártemplom plébánián tartottuk meg, amely egy nagyon szép épület és egy szintén nagyon szép környezetben közvetlenül Tisza parton található. A megjelent bajtársak köszöntése után megemlékeztem elhunytainkról dr. Sántha Gábor elnök úrról, valamint Úri Szabó György és Gyulovits Gyula bajtársunkról. Egy perces néma felállással adóztunk emléküknek.

Majd ezt követően a plébánia nagytermében beszámoltam az elmúlt időszak történéseiről, valamint a választmányi ülésen elhangzottakról. Néhány kérdés megbeszélése után a plébánia udvarán hangulatos nyársalás közben baráti beszélgetéssel töltöttük az időt. A jól sikerült összejövetelünk zárásaként szép nyarat kívánva búcsúztunk el egymástól.

A fényképeket Csicsman György elnökhelyettes úr készítette.

Bajtársi üdvözlettel: Szerencsés Sándor Szolnok Megyei elnök